Wij zijn hier om te helpen!

Waarom Grubs?

Waarom zou je kiezen voor duurzaam hondenvoer van Grubs?

Grubs is een hondenvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden en de natuur. Juist door een balans te vinden in wat het beste is voor je hond en wat het beste is voor de natuur, hebben we het ideale hondenvoer kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn de insecten eiwitten supermakkelijk te verteren, tot wel 98%, en honden vinden het ook nog een enorm lekker!

Grubs is er om onze honden een gezonde en milieuverantwoordelijke hondenbrok te bieden, waarvan we zeker weten dat het op een correcte wijze is geproduceerd en er verder geen groeihormonen of antibiotica in zit.

Hebben insectenen wel genoeg voedingswaarde?

Insecten zijn altijd al een onderdeel geweest van ons dieet, alleen zijn we dat in Europa niet meer gewend. Juist daarom is het nu tijd om ze weer een kans te geven. De eiwitten in insectenlarven zijn een uitstekende vervanger voor alle andere bronnen van eiwitten. En daarnaast zitten er ook nog allemaal gezonde aminozuren in de insecten, die onze honden goed kunnen gebruiken. Samen met een evenwichtig recept gemaakt door nutritionisten zijn de brokken van Grubs ideaal voor alle soorten honden.

Waarom zijn de brokken van Grubs duurzaam?

Vergeleken met hondenvoer dat is gemaakt van kippen, koeien of vis is hondenvoer met insecten eiwitten veel minder milieubelastend.

Zijn de brokken van Grubs gemaakt door specialisten?

Ons recept is gemaakt door nutritionisten die gespecialiseerd zijn in het maken van diervoeding. Daarnaast worden de brokken geanalyseerd en getest om de kwaliteit zo constant mogelijk te houden.

Waar worden de insectenlarven geproduceerd?

De insectenlarven worden gekweekt in Nederland. En ze vallen daardoor dan ook onder de Nederlands kwaliteitsnormen. Hierdoor is de milieubelasting op het vervoer van de ingrediënten zeer laag.

Welke insectenlarven zitten er in de brokken van Grubs?

De insecteneiwitten in de brokken zijn afkomstig van de larven van de Zwarte Soldaten Vlieg. Deze vlieg doet verder zelf niet heel veel anders dan rondvliegen en eieren leggen, alleen de larven van deze vlieg zijn super efficiënt in het opruimen van plantaardige reststromen en groeien ook nog eens snel.

Grubs voeren aan jouw hond

Hoe stap ik over van het oude dieet naar Grubs?

Hoe je het beste kan overstappen van het oude dieet naar Grubs staat op de achterkant van elke verpakkingen. Of klik op deze link, overstap gids, hier staat ook alle informatie in die je nodig hebt om zo goed mogelijk over te stappen naar Grubs, mocht je nog vragen hebben mail ons dan naar info@grubsdogfood.nl. Wij zullen al je vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden.

Mijn hond heeft een hypoallergeen dieet nodig, kan ik Grubs voeren?

Grubs dog food is gemaakt van insectenlarven. Deze zijn geschikt voor honden met een allergie. Je kunt hier meer over lezen bij hypoallergeen dieet en allergieën.

Hoeveel brokken heeft mijn hond nodig?

Hoeveel voer een hond nodig heeft hangt af van verschillende factoren zoals gewicht, leeftijd, activiteit en conditie.

Op de achterkant van elke verpakking staat er een tabel die een inschatting geeft voor de hoeveelheid voer die er nodig is, deze tabel is gemaakt op basis van een normaal/gemiddeld energieniveau. Je moet dan ook zelf bepalen of je een actieve of een rustig hond hebt en zo de juiste inschatting maken. Mocht je er echt niet uitkomen dan adviseren wij je om met je dierenarts te overleggen en zijn/haar advies te volgen.

Is Grubs een complete hondenvoeding of zijn er nog extra supplementen nodig?

Grubs Dog Food is een complete hondenvoeding die voldoet aan de nutritionele eisen voor jouw hond. Je hond zal dankzij de larven voldoende mineralen en de nodige eiwitten eten. Grubs is samengesteld door nutritionisten die het beste willen voor honden!

De verpakking

Ons doel!

Onze hondenbrokken zijn milieu verantwoordelijk en dragen bij aan een betere planeet voor ons allemaal. Nu willen we dat de verpakking van onze brokken natuurlijk net zo groen is!

 

 

De zak met hondenvoer

Nu Grubs nog in een groeifase zit, hebben we nog niet de milieuverantwoordelijkste verpakkingen kunnen gebruiken en hebben we daarom gekozen voor de best recyclebare optie en dat is blanco plastic.

De plastic zak kan gewoon bij het plastic afval zodat het gerecycled kan worden en er weer een nieuwe zak van gemaakt kan worden.

De verzend doos

Voor de verzenddoos hebben we ook de keuze gemaakt om er eentje te gebruiken die zo groen mogelijk is! We hebben een doos die voor 30% uit graskarton bestaat, doordat er grasvezels worden gebruikt voor het karton van deze doos is deze veel minder milieu belastend.

Een paar voordelen over graskarton tegenover traditioneel karton!

Per 1000 kg papier wordt er:

  • Tot 90% minder water verbruikt
  • Tot 30% minder energie verbruikt
  • Tot 65% minder proceschemicaliën gebruikt

 

Verzenden en betalen

Wat zijn jullie bezorgtijden?

Bezorgtijden zijn tussen 08.00 en 22.00. Afhankelijk van wanneer jouw bezorging wordt ingedeeld door de bezorger.

Waar bezorgen jullie?

Momenteel bezorgen we overal binnen Nederland.

Wat als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent wordt je pakketje bezorgt op een ander moment, hierover ontvang je dan een mail. Als er bij jou een ophaal locatie is voor pakketen, dan kan het ook voorkomen dat je pakketje daar wordt afgeleverd. Deze kan je daar dan ophalen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Binnen Nederland worden de pakketten met hondenvoer gratis bezorgt.

Wat zijn jullie betaal mogelijkheden?

Je kan betalen met Visa, MasterCard, Maestro, IDEAL, Bancontact, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay en PayPal.

Waar is mijn bestelling?

Is je bestelling verwerkt en klaar voor verzenden? Dan krijg per mail de verzendbevestiging. Via de link in deze mail kan je jouw bestelling volgen.

Retourneren

Hoe werkt het retourneren

1. Als je, je bestelling wilt retourneren, kan je binnen 14 dagen (te beginnen op de dag waarop je de goederen ontving) een vooraf betaald retouretiket aanvragen bij ons via info@grubsdogfood.nl

2. Stuur je bestelling binnen 7 dagen na ontvangst van het retourlabel in ongeopende, originele staat naar ons terug via een PostNL afhaalpunt.

3. Houd rekening met een termijn van 14 dagen om retourzendingen te inspecteren en terug te betalen.

Retour kosten

De verzendkosten voor het retourneren van je pakket worden automatisch van je terugbetaling afgetrokken. Voor Nederland bedragen de retourkosten €5,99.

Heb je nog vragen die hier niet tussen staan?

Je kan ons mailen naar  info@grubsdogfood.nl

En wij gaan je vraag zo snel mogelijk beantwoorden