Voordelen van Grubs!

Gezond en Superlekker

Jouw hond blij en jij blij

Insectenlarven zijn geweldig voor de gezondheid van onze dieren. Onze speciaal geformuleerde hondenbrokken bieden alles wat uw hond nodig heeft. Insectenlarven bevatten veel eiwitten en zijn qua voedingswaarde uitstekend geschikt voor honden.

Bovendien zijn hun eiwitten rijk aan aminozuren waardoor ze een premium kwaliteit hebben. Insectenlarven bevatten ook veel omega 3, omega 6 en essentiële vetzuren, genoeg om uw huisdier gezond te houden!

Hypoallergeen en licht verteerbaar

Super gezond voor jouw hond

Als je hond last heeft van een allergie dan zijn hondenbrokken met insectenlarven een ideale uitkomst, je zou het kunnen zien als een antiallergie hondenvoer.

Insectenlarven zijn heel goed verteerbaar en geschikt voor een hypoallergeen dieet. Hierdoor kunnen honden het beste uit alle voedingstoffen halen, terwijl het geen spijsverteringsproblemen of allergieën veroorzaakt.

Geen antibiotica en groeihormonen

Jouw hond groeit er wel van

Om te groeien hebben insectenlarven geen groeihormonen nodig, in een kleine week groeien ze al uit tot hun volwassen grootte. Daarnaast is er ook geen antibiotica nodig bij insectenlarven om ziektes te bestrijden die bij gewervelde dieren wel voorkomen. En doordat groeihormonen en antibiotica niet voorkomen in de insectenlarven, komen deze ook niet voor in de hondenbrokken.

Minder grondstoffen, ruimte en CO2

Meer ruimte voor jouw hond

Insectenlarven hebben in vergelijking maar weinig water en voeding nodig om te groeien. Daardoor kunnen ze met minder voedsel dezelfde voedingswaarde bereiken. Kortom insectenlarven zijn super efficiënt.

Insectenlarven hebben niet veel ruimte nodig om gekweekt te worden. Het kweken van insectenlarven neemt veel minder ruimte in dan bijvoorbeeld het fokken van kippen, koeien of varkens. En ze produceren

Milieu verantwoordelijk

Zodat jullie de natuur in kunnen

De insectenlarven worden milieuverantwoordelijk gekweekt. Wat we meestal niet kunnen zeggen over de koeien, kippen, vissen en andere gewervelde dieren die terecht komen in hondenvoer. Het eten van insectenbrokjes is daarom ook de meeste milieu verantwoordelijke optie.

 

Onze insectenlarven zijn gekweekt op plantaardige reststromen uit de voedselindustrie. Hiermee gaan we verspilling van voedsel tegen door het om te zetten in een andere eiwitbron. Het maakt niet uit welke groente of fruit de insectenlarven krijgen ze eten het allemaal!

Sold out

Sold out