Hondenvoer voor honden met een allergie

Veel honden hebben last van verschillende allergieën. Een van de meest voorkomende allergieën is de voedselallergie. Deze veroorzaakt jeuk voor een hond.

Maar welk voer moet je gebruiken voor een hond met jeuk? Of wat voor hondenvoer kan je geven wanneer is vastgesteld dat jouw hond een allergie heeft?

Grubs Dogfood heeft de oplossing. Grubs dog food biedt hypoallergeen hondenvoer aan, wat ook regelmatig anti-allergie voer voor jouw hond wordt genoemd. 

Bestel hier jouw proefzak
Hondenvoer voor honden met een allergie
Hond met voedselallergie

Hypoallergeen hondenvoer

De meest voorkomende bron van een voedselallergie bij honden is de eiwitsoort. De hond is dan niet direct allergisch voor eiwitten, maar voor een bepaald soort eiwit, zoals eiwitten van varkens of andere dieren.

Eiwitten worden vaak verwerkt in hondenvoer en dat is een probleem voor honden met een allergie. De hypoallergene hondenbrokken van Grubs is gemaakt van groente, fruit en eiwitten van insectenlarven.

Door deze ingrediënten is het hondenvoer ook geschikt voor honden met een allergie. Dus eigenlijk is ons hypoallergeen hondenvoer geen anti allergie hondenvoer, maar het is wel uitermate geschikt voor honden die last hebben van een voedingsallergie.  

Lichtverteerbaar

Naast de hypoallergene kwaliteiten van insecteneiwitten zijn ze ook nog eens lichtverteerbaar en zeer hoog opneembaar met 98%. Zo kan jouw viervoeter optimaal energie halen uit deze enkelvoudige eiwitbron.

licht verteerbare hondenvoeding
Hypoallergene hondenbrokken in een kom

Heb je nog vragen over ons hypoallergene hondenvoer?

Wilt u meer informatie over ons anti-allergie voer voor jouw hond? Of heb je andere vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@grubsdogfood.nl.

Of probeer onze brokken een keer! Je kan nu een proefzak van 500g bestellen. Zo kan jouw hond eerst even proeven!

Bestel hier jouw proefzak