Ons Verhaal

Founder image

Hoe het begon

Het begon allemaal met Ginger, een super lieve labradoodle. Ze is een kieskeurige eter! Daarmee kwamen de zorgen over het voer en zijn we tot de conclusie gekomen dat het huidige aanbod van hondenvoer niet voldoet aan de kwaliteit en duurzaamheid die we van hondenvoer verwachten.

Wij dachten dit moet anders kunnen! We zijn op zoek gegaan naar een oplossing die gezond is voor onze viervoeters en ook nog eens positief voor ons milieu.

Wie zijn we & wat doen we?

Wij zijn het Team van Grubs Dog Food. Met trots presenteren wij ons gezonde en duurzame hondenvoer. Het is een lange zoektocht geweest en na verschillende mogelijkheden te hebben overwogen kwam er steeds één duidelijk resultaat uit. We moeten hondenbrokken maken met insecteneiwit! De productie van insecten-eiwit is vele malen duurzamer dan de productie van vis en vlees.

Product image

Met alleen al 66,5 miljoen honden in Europa die voornamelijk producten eten die gebaseerd zijn op vlees, is het bijna niet voor te stellen hoe belastend dit is voor het milieu. Hoeveel landoppervlakte, water en voedsel er nodig is om al dat vlees te produceren voor het voer van honden. Terwijl we de eiwitten heel goed kunnen vervangen door insecteneiwitten die dezelfde voedingswaarde hebben, alleen heel veel minder belastend zijn voor ons milieu.

Daarom hebben we bij Grubs Dog Food er onze missie van gemaakt om zoveel mogelijk honden te voeren met een milieu verantwoordelijke hondenbrok om zo gezamenlijk onze Pawprint te verminderen!

Hypoallergeen

De eiwitten van insectenlarven zijn geschikt voor een hypoallergeen dieet

Graan vrij

Geen loze opvulling met weinig nutritionele waarde

Duurzaam

Insectenlarven gebruiken minder grondstoffen en ruimte dan vlees.

Bekijk ons proefpakket